У МОН пояснили щодо відрахування дітей через форму навчання

Жодна дитина не буде відрахована через обрану батьками форму здобуття освіти

Форма навчання дітей в новому році15 годин підвищення кваліфікації: як виконати

Жодна дитина не буде відрахована із закладу освіти через обрану батьками форму здобуття освіти.

Таку інформацію повідомив перший заступник міністра освіти та науки Андрій Вітренко щодо права батьків самостійно обирати форму навчання дитини.

Як він відзначив, освітнє відомство отримує інформацію про залякування батьків щодо відрахування дітей із закладів освіти.

«Міністерство на постійній основі комунікує з батьками і подекуди ми отримуємо «дзвіночки» про залякування батьків щодо відрахування дітей зі шкіл. Прошу донести до керівників закладів освіти діяти відповідно до законодавства і в межах своїх повноважень», — наголосив заступник очільника Міносвіти.

Окрім того, Андрій Вітренко зауважив, що новий навчальний рік у традиційному форматі буде впроваджено у тих закладах освіти, у яких є захисні споруди або такі укриття розташовані поруч із закладами.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді