Розпочався додатковий етап реєстрації для сертифікації вчителів

Граничну кількість сформованих карток-заяв для проходження сертифікації вичерпано в 5 областях

Sertification_2021_Pedrada.jpg

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Наразі продовжується реєстрація для участі в сертифікації вчителів початкових класів.

Під час основного етапу вчителі сформували 1800 реєстраційних карток-заяв.

Окрім того, вичерпано граничну кількість сформованих карток-заяв для проходження сертифікації у 5 областях: Вінницькій, Київській, Львівській, Полтавській, Сумській, Чернігівській.

З 9 до 15 серпня триватиме додатковий етап реєстрації, під час якого педагоги можуть зареєструватись у межах загальної граничної кількості, яка у 2022 році складає 2500 вчителів.

В УЦОЯО зауважили, що процедура реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників не завершується створенням реєстраційної картки-заяви за допомоги спеціального сервісу.

Зокрема, вчителям необхідно надіслати комплект документів до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Дату подання реєстраційних документів визначають за відбитком штемпеля відправлення на поштовому конверті (у випадку передавання власноруч — за днем отримання, зафіксованим у регіональному центрі).

У разі неможливості надіслати документи звичайним листом, можна скористатися електронною поштою, адресу електронної скриньки, на яку потрібно надіслати документи, зазначено у реєстраційному повідомленні.

Усі документи мають бути надіслані (передані особисто) не пізніше 15 серпня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді