1 вересня розпочнеться нормальний навчальний рік

Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України, запевнив, що навчальний рік розпочнеться у звичному режимі

Чи підготували Ваш заклад до навчального року: ЧЕК-ЛІСТ

1 вересня розпочнеться нормальний навчальний рік

Про це він розповів в інтерв'ю Радіо Свобода.

«Навчальний рік почнеться в Україні 1 вересня. Нормальний навчальний рік. Це важливо. Тому що люди переживають. Є якісь спекуляції, маніпуляції, що всі будуть вчитися вдома, що соціалізація дітей не відбудеться. Є маса прохань: пустіть хоч в перший клас хоч на один день дітей, щоб діти побачили, що це таке. Ні. В нас навчальний рік починається 1 вересня», - зауважив прем’єр-міністр України.

«Ми запустили процеси в областях. Голови ОДА контролюють. В тих регіонах, де є «червоні» обмеження, звичайно, буде введений карантин такий самий, який вводиться при інших епідеміях. Наприклад, коли епідемія грипу або якась інша інфекція, то закривають школи на 2 тижні, діти вчаться вдома дистанційно, а потім знову йдуть у школу», - підкреслив Денис Шмигаль.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді