Президент підписав закон про звільнення від державної підсумкової атестації

Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року» № 725-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 18 червня 2020 року

Законом передбачено мінімізацію ризиків захворювання на COVID-19 серед учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

Чи готуватися до інституційного аудиту

Згідно з ним, у зв’язку з впровадженням карантинних заходів учні, що завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільняються від проходження ДПА.

Таким чином ті, хто не планував вступати до закладів вищої освіти в цьому році, можуть отримати свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти без складання ЗНО.

Учні, які завершують навчання у закладах середньої освіти, мають право за власним бажанням пройти ДПА, зокрема у формі ЗНО, необхідну для вступу до закладів вищої освіти України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді