ЗНО можуть перенести на серпень або провести онлайн

Комісія затвердить показники епідеміологічної ситуації, за умов дотримання яких буде проведено ЗНО. Якщо умови не відповідатимуть показникам - ЗНО перенесуть

Чи готуватися до інституційного аудиту

Про це повідомила Любомира Мандзій в ефірі каналу «Україна 24».

«Ми працюємо над тим, щоб з 25 червня по 17 липня пройшла основна сесія ЗНО. Завтра буде засідання комісії, яка повинна затвердити показники епідеміологічної ситуації, за умов дотримання яких буде проведено ЗНО. Якщо умови не будуть відповідати показникам – буде перенесено на серпень, – розповіла Любомира Мандзій.

Також, в.о. очільниці МОН повідомила, що наразі у відомства немає можливості провести ЗНО онлайн.

«Пробне – це з використанням дистанційних технологій, а не онлайн. Ми зараз не маємо можливості верифікувати та ідентифікувати учасників, але проводимо консультації про можливість такого формату, – наголосила Любомира Мандзій».

Джерело: канал «Україна 24»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46386

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5017

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді