Один із дитсадків закрили на карантин

Дитячий садок столиці закрили на карантин, а ще два не відкриють через спалах коронавірусу

Один зі дитсадків столиці закрили на карантин. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«У садочку № 686 в Солом’янському районі виявили помічницю вихователя однієї з груп садка, що контактувала з хворим на коронавірус. Тест у працівниці садка – негативний. Але її відправили на самоізоляцію. Іншим співробітникам садочка та дітям (за згодою батьків) теж зроблять тести на коронавірус. Садок місто закрило на карантин», – повідомив Кличко.

Протиепідемічні заходи на період карантину

Також не відкриють два дитячі садки в Шевченківському районі.

«У результаті перевірки персоналу, в одному із садочків виявили 14 інфікованих працівників. У другому – одного. Ці садки не працювали і поки працювати не будуть. Ми не можемо ризикувати здоров’ям дітей», – наголосив Віталій Кличко.

Школи та садки після карантину

Крім того, мер Києва повідомив, що на сьогодні в столиці відкрилися 500 садочків, їх наразі відвідують понад 19,5 тисячі дітей.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Прохолодна робота дошкільного закладу в літню спеку

Синоптики прогнозують спекотне й посушливе літо. Найвищою температура повітря буває в липні та на початку серпня. Як організувати провітрювання приміщень, аби запобігти негативному впливу спеки на дитячий організм
8744

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді