Рекомендації щодо відкриття дитячих таборів

МОЗ готує рекомендації щодо відкриття дитячих літніх таборів

Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Міністр підкреслив, що оскільки у літньому таборі можуть перебувати діти і персонал з різних регіонів України, ризик інфікування може збільшуватись. Саме тому, МОЗ готує рекомендації для роботи таких таборів.

Як організувати табір з денним перебуванням

«Ми дуже ретельно аналізуємо, в який спосіб дати рекомендації щодо відкриття дитячих таборів. Я думаю, що нам необхідно ще декілька днів для ухвалення відповідного рішення. Ми відразу повідомимо про рішення щодо відкриття дитячих таборів і про рекомендації щодо умов відкриття таборів», - наголосив міністр охорони здоров'я.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4920

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10329

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді