Результати ІІ етапу сертифікації-2020 визначать до 17 квітня, — ДСЯОУ

Відбувся ІІ етап сертифікації вчителів початкової школи, ДСЯОУ опрацьовує результати

З 06 по 13 квітня 2020 року Державна служба якості освіти України вивчатиме результати самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності.

Як скласти характеристику на працівника закладу освіти: шаблон і настанови

Наразі експертна група Служби вивчає анкети, які заповнили вчителі − учасники другого етапу сертифікації.

Вчасно надіслані анкети − одна з обов’язкових умов для проходження до наступного етапу сертифікації. Тому Служба спеціально визначила дві електронні адреси для надсилання анкет. Самооцінювання власної педагогічної майстерності мали здійснити 1045 учителів, які успішно склали незалежне тестування.

Безплатний антикризовий онлайн-марафон для освітян: долучайтеся!

До 17 квітня 2020 року учасники сертифікації отримають повідомлення на свої електронні адреси про допущення чи недопущення до наступного етапу сертифікації.

Третій, заключний, етап сертифікації педагогічних працівників − вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації.

Джерело: Державна служба якості освіти України

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16891

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді