Сертифікація-2020: у наступному етапі візьмуть участь 1045 учителів

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти

24 березня Український центр оцінювання якості освіти передав Державній службі якості освіти інформацію про учасників, які склали незалежне тестування та допущені до подальшої участі в сертифікації. Кількість цих учителів — 1045.

Як підготувати вчителя до сертифікації: безплатний вебінар

Нагадуємо, що відповідно до Положення про сертифікацію педагогічних працівників до участі в наступному етапі сертифікації не допускаються учасники сертифікації, які за підсумками проходження незалежного тестування набрали менше 60 відсотків від максимальної кількості тестових балів.

Надалі учасники сертифікації комунікуватимуть із Державною службою якості освіти. Ця установа відповідає за організацію наступних етапів сертифікації, а саме:

Орієнтовно 11 грудня 2020 року в кабінетах учасників сертифікації Український центр оцінювання якості освіти розмістить результати експертного вивчення практичного досвіду, організованого Державною службою якості освіти.

Джерело: УЦОЯО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді