Якість освіти під час карантину має бути в пріоритеті, − Руслан Гурак

ДСЯО дібрала низку освітніх ініціатив для якісного навчання онлайн

«Після пандемії світ однозначно буде інакшим − і вже зараз потрібно діяти згуртовано на випередження, щоб він став кращим. І саме якісна освіта дасть змогу українському суспільству подолати кризу та отримати багатовекторний вибір розвитку. Тому якість освіти під час карантину має бути в пріоритеті», − зазначив голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак.

Зокрема, ДСЯО рекомендує долучитися до Всеукраїнського антикризового онлайн-марафону «Освіта під час карантину», де відбудуться вебінари щодо організації роботи закладів освіти в умовах карантину.

Антикризовий онлайн-марафон: взяти участь

Серед ініціатив, ДСЯО рекомендує і «Всеукраїнську школу онлайн», яка уже розпочала трансляцію уроків для учнів 5-11-х класів.

Також 13-17 квітня 2020 року відбудеться антикризова національна онлайн-конференція ЕдКемп-2020 на тему «Тримай п’ять, освіто!», де свої сесії проведуть також представники Державної служби якості освіти України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74149

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді