ДСЯО розпочинає другий етап сертифікації−2020

З 25 березня по 05 квітня Державна служба якості освіти приймає від учасників сертифікації−2020 заповнені анкети самооцінювання

Не пізніше десяти робочих днів з дня завершення строку подання результатів самооцінювання та протягом трьох робочих днів з моменту прийняття Службою рішення учасники сертифікації отримають повідомлення про допущення чи недопущення до наступного етапу − вивчення практичного досвіду роботи.

Підвищення кваліфікації: нове роз’яснення МОН

Відповідно до бази даних, яку Служба отримала від Українського центру оцінювання якості освіти, 1045 вчителів успішно склали незалежне тестування та допущені до подальшої участі в сертифікації.

Для надсилання анкет (у форматі .docx) визначено дві адреси електронної пошти:

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді