ЗНО–2020 обов'язково відбудеться, його дати будуть перенесені

Загальнонаціональний карантин продовжено до 24 квітня. МОН обіцяє скоро повідомити деталі проведення вступної кампанії та проведення зовнішнього незалежного оцінювання

МОН та Український центр оцінювання якості освіти розробляють кілька сценаріїв проведення ЗНО та вступних іспитів за різних варіантів розгортання подій. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний.

Пожежна безпека: новий порядок

«Колеги, друзі, цьогорічне ЗНО обов'язково відбудеться, його ніхто не скасовує. МОН та УЦОЯО відпрацьовують кілька сценаріїв проведення ЗНО, ЄВІ, ЄФВВ за різних варіантів розгортання подій. Нагадую, що ЗНО - це логістично одна з найбільш масштабних операцій в країні, тому ми ретельно продумуємо кожну її складову», - зазначає заступник міністра освіти і науки.

Коментуючи подовження карантину, Єгор Стадній зазначає: «З огляду на ситуацію у світі, таке рішення було очікуваним. Наразі терміни карантину можуть знову змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Цьогорічне ЗНО потрібно буде переносити на більш пізні дати. Однак воно обов’язково відбудеться. Це також змінить терміни проведення вступної кампанії. Наразі ми маємо декілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюсь, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх суспільству з чітким таймінгом».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді