Чи варто панікувати: коронавірус на порозі

Редакція журналу «Медична сестра дошкільного закладу» зібрала для Вас корисну інформацію про атаку нового штаму коронавірусу

Якщо після перегляду новин голова йде обертом – березневий номер журналу «Медична сестра дошкільного закладу» для Вас. Редакція журналу зібрала корисні поради та підготувала блок публікацій про коронавірус.

Що треба знати про коронавірус

Бо й у закладах освіти доцільно провести санітарно-просвітницьку роботу з колегами, вихованцями та їхніми батьками.

Також у березневому номері журналі дізнаєтеся про зміну посадових окладів працівників бюджетної сфери, до якої належать і сестри медичні закладів дошкільної освіти.

Зрозумієте, чому не варто експериментувати зі здоров’ям вихованців. Експерти підготували для Вас дієві поради, що робити у період інтенсивного розвитку дитини.

А якщо втомилися від «серйозного та важливого», то дізнайтеся про користь денного сну, його тривалість та навіщо він потрібен.


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38589

Коли весняні канікули в школі — працює план

Кожен заклад освіти самостійно планує графік канікул. У декого вони розпочнуться в березні і будуть короткотривалими. Більшістю організаційних питань до весняних канікул у загальноосвітньому навчальному закладі опікується заступник директора
22252

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді