Учителі мають змогу пройти пробне тестування для сертифікації-2020

Зареєстровані для проходження сертифікації-2020? Пройдіть пробне тестування

З 10 по 17 лютого педагогічні працівники, які успішно пройшли реєстрацію й отримали повідомлення з доступом до своїх електронних кабінетів, можуть ознайомитися з демонстраційним варіантом тесту.

Дві, три, чотири? Скільки сторін колективного договору має бути

Учитель має одну спробу пройти пробне онлайн-тестування в «Кабінеті учасника сертифікації». Упродож 180 хвилин будуть доступні 100 завдань з вибором однієї правильної відповіді. Результати тестування з’являться одразу після виконання завдань тесту.

Справжній перший етап сертифікації — незалежне тестування — відбудеться 29 лютого 2020 року. Зміст тесту визначається Програмою незалежного тестування. Орієнтовний розподіл завдань відповідно до розділів / підрозділів Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань затверджено наказами Українського центру оцінювання якості освіти.

Джерело: УЦОЯО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді