Пункти реєстрації на ЗНО-2020

У разі виникнення питань стосовно реєстрації на ЗНО-2020, ви можете звернутися до одного з пунктів реєстрації

03 лютого розпочалась реєстрація учасників ЗНО-2020 і триватиме до 24 березня.

Кожному учаснику зовнішнього незалежного треба сформувати комплект документів, одним з яких є реєстраційна картка учасника ЗНО.

Дану картку майбутні учасники зовнішнього незалежного оцінювання можуть сформувати самостійно, для цього необхідно скористатися спеціальним сервісом «Зареєструватися», який розміщено на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua/

Підготовка до ЗНО з сервісом iLearn

Випускники шкіл поточного року, у яких виникають труднощі з реєстрацією чи формуванням пакету документів для реєстрації, або які не мають змоги зробити це самостійно, можуть звернутись до особи відповідальної за реєстрацію в закладі освіти, де вони навчаються. Комплекти реєстраційних документів учасників для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 17 березня 2020 року.

Український центр оцінювання якості освіти розмістив на сайті перелік пунктів реєстрації на ЗНО-2020. Таким чином випускники минулих років, які не мають змоги самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, можуть звернутися за допомогою до працівника одного з пунктів реєстрації.

ЗНО-2020

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді