Міністр освіти розповів про заохочення дітей до навчання

У вчорашньому прямому ефірі телепередачі «Сніданок з 1+1» Міністр освіти і науки України Сергій Квіт розповів про ініціативи, які заохочують школярів навчатися

У вчорашньому прямому ефірі телепередачі «Сніданок з 1+1» Міністр освіти і науки України Сергій Квіт розповів про ініціативи, які заохочують школярів навчатися.

Міністр зазначив, що в новому навчальному році було розвантажено шкільні програми, аби вони стали цікавішими для учнів, зокрема, для початкової та старшої школи.

Із метою заохочення дітей до навчання запроваджується ігровий сегмент для початкової школи, коли комп’ютерні ігри допомагатимуть дітям вивчати базові предмети.

Також, за словами Міністра, більш якісними та цікавими будуть підручники для школярів, які тепер обирають вчителі завдяки системі відкритого онлайн-конкурсу. Окрім цього, Міністерство подбає про виділення коштів на обладнання спеціальних кабінетів із фізики, хімії та біології.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27858

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47531

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39079

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42312

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді