Нова програма ЗНО з математики

З 2021 року під час розробки тесту буде застосовуватись нова програма

Минулого тижня МОН ухвалило нову програму на основі якої будуть розробляти тести зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Затверджений наказ підписала Ганна Новосад.

Які вихідні перенести у 2020 році

У наказі зазначено, що нова програма набуде чинності з 2021 року. Таким чином, Український центр оцінювання якості освіти, під час розроблення і укладення тестів для проведення ЗНО з математики, має забезпечити відповідність тестових завдань змісту нової програми.

Програма складається з декількох розділів алгебри та початків аналізів, а також з геометрії. Саме це є показником компетентності, якою має володіти випускник української школи, щоб успішно скласти тест з математики.

Мета проведення зовнішнього незалежного оцінювання – це оцінка ступеня підготовленості учасників тестування для проведення конкурсного відбору до закладів вищої освіти.

ЗНО 2021

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Типові навчальні плани для 5-9 класів НУШ

У навчальному плані освітньої програми заклад освіти відображає перелік навчальних предметів та інтегрованих курсів для реалізації кожної освітньої галузі, а також орієнтовний перелік міжгалузевих інтегрованих курсів
122847

План виховної роботи школи на рік

Кожного року заступник директора школи складає річний план виховної роботи. Яку структуру річного плану обрати й чим його наповнити?
99757

Плануйте справи, щоб встигати

Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2747

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді