Нова програма ЗНО з математики

З 2021 року під час розробки тесту буде застосовуватись нова програма

Минулого тижня МОН ухвалило нову програму на основі якої будуть розробляти тести зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Затверджений наказ підписала Ганна Новосад.

Які вихідні перенести у 2020 році

У наказі зазначено, що нова програма набуде чинності з 2021 року. Таким чином, Український центр оцінювання якості освіти, під час розроблення і укладення тестів для проведення ЗНО з математики, має забезпечити відповідність тестових завдань змісту нової програми.

Програма складається з декількох розділів алгебри та початків аналізів, а також з геометрії. Саме це є показником компетентності, якою має володіти випускник української школи, щоб успішно скласти тест з математики.

Мета проведення зовнішнього незалежного оцінювання – це оцінка ступеня підготовленості учасників тестування для проведення конкурсного відбору до закладів вищої освіти.

ЗНО 2021

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Готуємо дитину до школи за допомогою рухливих ігор

Під час рухливої гри дитина реалізує одразу два природні прагнення — гратися і постійно рухатися. Пропонуємо дві рухливі гри, які допоможуть розвинути у дитини довільність, увагу та координацію
2754

Плануйте справи, щоб встигати

Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2649

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24476

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді