ЗНО 2020: новий правопис та обов`язковий предмет

У 2020 році до ЗНО планують внести ряд змін

Предмети, які виносять на ЗНО залишаться тими, що й минулого року. Максимальна кількість предметів для складання – 4. Три предмети державної підсумкової атестації будуть у формі ЗНО.

Підготовка до ЗНО-2020

Для вступу на бюджет необхідно набрати не менше 125 балів.

«Завдання, де будуть враховані новації українського правопису, в ЗНО будуть, але Український центр оцінювання якості освіти взяв собі мораторій: якщо упродовж п’яти років учасник ЗНО буде прописувати слова за старим правописом, йому не зараховуватимуть це як помилку» - заявила Алла Корнейко, завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО.

ЗНО 2020

Крім того, з 2021 року обов’язковим предметом стане математика. Буде чотири предмети державної підсумкової атестації: обов’язкова українська мова, математика, потім іноземна мова або історія, а четвертий предмет – на вибір.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді