Дослідження процесу запровадження Концепції НУШ

Проведено загальнодержавне дослідження процесу запровадження Концепції Нової української школи в закладах загальної середньої освіти

Респондентами дослідження стали вчителі початкової школи та батьки учнів, які навчалися в 1 класі. Дослідження проводилося за допомогою онлайн опитування у Google Forms.

STEM-підхід: приклади для роботи

За результатами дослідження, майже три чверті анкетованих вчителів відзначають важливість інституції тренерів для розуміння специфіки реформи НУШ.

«Майже 70% батьків зазначили, що дітям подобалося ходити до школи, бо їм подобалася вчителька/подобався вчитель; дві третини батьків, що у дитини в класі з’явилися друзі».

Дослідження НУШ

Більшість батьків оцінили навчальні досягнення своєї дитини як «дуже добре» і «досить добре».

Серед найбільш гострих проблем у школі, 12,2 % батьків учнів називають забезпечення підручниками, а 9,4 % – забезпечення розвивальними ігровими комплектами. Найменш гострою проблемою серед опитаних вважається урахування позиції батьків у вирішенні шкільних питань.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді