Перше в Україні ЗНО для вчителів

Вчителі-учасники сертифікації склали тест незалежного оцінювання

31 жовтня учасники сертифікації педагогічних працівників склали тест незалежного оцінювання.

Тест складався зі 100 завдань і тривав близько 180 хвилин. Наразі, незалежне тестування учасників є другим етапом сертифікації вчителів, які цього року беруть участь у пілотній сертифікації.

Чому не потрібно боятися сертифікації

“Вже найближчим часом ми визначимо педагогів, які успішно пройшли сертифікацію. Однак незалежно від результатів я хочу подякувати кожному учаснику за інтерес до свого ремесла та терпіння, адже уся процедура триває близько року. Педагоги, які зголосилися взяти у ній участі, вже зараз довели свою принциповість та бажання бути лідерами у професії. І ми як Міністерство завжди підтримаємо таких агентів змін”, – зазначила Ганна Новосад.

Результати цього етапу тестування з’являться до 21 листопада в електронних кабінетах учасників.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16891

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді