Проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників» — громадське обговорення

МОН пропонує до громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників»

Новий порядок визначає механізм проведення конкурсного відбору підручників з навчальних предметів.

Конкурс планують проводити окремо для кожного класу в два етапи. Спочатку – проведення експертизи електронних версій підручників та розгляд питання надання підручникам відповідного грифа. Після цього – вибір підручників, яким надано гриф, закладами освіти.

Порядок також визначає вимоги до оформлення підручників, порядок подання підручників на конкурс, механізм проведення кожного етапу конкурсу та підбиття підсумків конкурсу.

Пропозиції та зауваження — 24.06.2019 на електронну скриньку [email protected].

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Готуємо дитину до школи за допомогою рухливих ігор

Під час рухливої гри дитина реалізує одразу два природні прагнення — гратися і постійно рухатися. Пропонуємо дві рухливі гри, які допоможуть розвинути у дитини довільність, увагу та координацію
2754

Плануйте справи, щоб встигати

Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2648

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24474

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді