Навчально-виховний комплекс: альянс чи сусідство

Про те як мотивувати колег разом іти до нових і нових цілей, стимулювати їх до впровадження в освітній процес тих чи тих інновацій, читайте у газеті «Дошкілля.UA» № 18 (18) 2015

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стали проблемні аспекти діяльності НВК.

На перший погляд, переваги НВК порівняно з традиційними дошкільними закладами очевидні — у реалізації принципів наступності дошкільної та початкової ланок освіти. Однак чи просто функціонувати у двох системах освіти водночас без чітко визначеного нормативного поля діяльності? Як об’єднати підрозділи НВК в єдиний освітній простір? Перед якими управлінськими викликами постає керівник НВК? Міркування фахівців щодо цих питань — у відповідній публікації газети.

А про те, як мотивувати колег разом іти до нових і нових цілей, стимулювати їх до впровадження в освітній процес тих чи тих інновацій, читайте в інтерв’ю з Тамарою Ільченко — завідувачем столичного дошкільного закладу № 54 «Сонечко», головою місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у м. Київ.

У пригоді стануть також поради для батьків, як зацікавити дитину читанням, від шведського амбасадора із дитячого читання Йоанни Ліндбек, вміщені у статті «Як спонукати дитину до читання».

Про створення музейного простору в дошкільному навчальному закладі задля плекання інтересу вихованців до світу мистецтва дізнаєтеся зі статті «Іллічівська «Перлинка», або Із секретів музейної педагогіки». А про те, як у Вишківському дошкільному навчальному закладі № 1 «Веселка» дітей навчають кукурудзоплетіння, — із публікації «Традиції кукурудзоплетіння по-закарпатськи».

Огляд подій дошкілля з усіх регіонів України, новини законодавства — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 18 (18) 2015.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді