Директором УЦОЯО стане Вадим Карандій

Сергій Квіт повідомив, що Український центр оцінювання освіти очолюватиме Вадим Карандій, який раніше працював першим заступником Ігоря Лікарчука

Під час брифінгу у Будинку Уряду, який відбувся 25 вересня, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт розповів про підготовку до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. 

Зокрема, С. Квіт повідомив рішення МОН України про призначення на посаду директора Українського центру оцінювання освіти (далі — УЦОЯО) Вадима Карандія, який у період з 2006 по 2014 року вже працював в УЦОЯО на посаді першого заступника директора, а в 2015 році очолював державне підприємство «Інфоресурс».

«Вадим Карандій скоро приступатиме до роботи, я думаю, що тут все буде гаразд. Можливо, нам доведеться замовити нові тести, я цілком це допускаю», — зауважив Сергій Квіт.

За словами Міністра, в УЦОЯО буде частково змінено кадровий склад — набиратимуть  IT-спеціалістів. Також буде оновлено матеріальну базу, на це Уряд виділив 10 млн грн.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді