Про невротичні розлади у дітей дошкільного віку — дистанційно

Дистанційний курс «Невротичні розлади дітей дошкільного віку» розроблено спеціально для практичних психологів системи освіти. Він не суто теоретичний, а тому, збагативши й поглибивши знання щодо діагностики та корекції невротичних розладів, ви перевірите міцність засвоєння знань та отримаєте сертифікат

Практичний психолог з огляду на специфіку професійної діяльності не може не навчатися. Та часто бракує часу.

Передплатники Цифрового видавництва Експертус мають змогу пройти дистанційний курс навчання від визнаного науковця-психолога Людмили Терещенко.

Умови навчання

Практичний психолог, який вирішив скористатися пропозицією від редакції журналу і підвищити свою кваліфікацію за навчальним курсом «Невротичні розлади дітей дошкільного віку», має:

​​Практичний психолог може навчатися на курсі як представник свого ДНЗ – передплатника.

  • заповнити всі поля реєстраційної форми слухача курсу та разом із копією квитанції про передплату журналу чи комплекту надіслати її на електронну адресу psyholog@Експертус.com.ua до 1 березня 2017 року
  • ретельно вивчати матеріали кожної теми, які протягом року будуть опубліковані в журналі «Практичний психолог: Дитячий садок»
  • виконати контрольну роботу у визначені строки.

Оцінюватиме контрольну роботу автор курсу за системою «зараховано/не зараховано». Редакція є лише інформаційним посередником між автором курсу та слухачами.

На підтвердження успішного навчання за вказаним курсом слухач отримує СЕРТИФІКАТ.

Обравши дистанційну форму навчання, ви матимете змогу, не порушуючи звичного ритму життя, займаючись у зручний час, зростати особистісно і професійно.

Долучайтеся!

З питань передплати звертайтеся:

  • за телефонами 0 44 586 56 06, callback 0 800 212 012
  • e-mail: peredplata@Експертус.com.ua 

Докладніше про курс — за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Якщо в групі новенька дитина

У ваш дитсадок завітало багато дітей з числа внутрішньо переміщених або на час оздоровчого періоду. Для них все не так, як удома: суворіший розпорядок дня, незнайомі дорослі й діти, незвичні вимоги. Але головна відмінність — розлучення з мамою. Усе це може викликати в дитини напруження і навіть тривожність.
4103

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1769

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді