Як організувати діловодство: читайте у тематичці від е-журналу «Практика управління закладом освіти»

Швидко та правильно організувати діловодство у загальноосвітньому навчальному закладі допоможе перша тематичка, яка нещодавно з’явилася в електронному журналі «Практика управління закладом освіти»

Тематичку «Як організувати діловодство, щоб і комар носа не підточив» наразі можуть безплатно прочитати не лише передплатники електронного журналу, а й усі, хто замовить триденний демодоступ до нього.

У цій тематичці дібрано публікації, які допоможуть керівнику навчального закладу уникнути помилок у веденні документів, а отже, закласти надійний фундамент для успішного поступу колективу, створити гарну репутацію керівника у вищих інстанціях.

Ось лише невеличкий перелік публікацій з тематички:

  • Про документування управлінської інформації — мовою закону
  • Документуємо управлінську інформацію: крок за кроком
  • Форми журналів реєстрації документів
  • Підписання документів: проблемні питання
  • Складаємо описи справ у навчальному закладі.

Замовляйте БЕЗПЛАТНИЙ ДЕМОДОСТУП до е-журналу «Практика управління закладом освіти» та читайте не лише тематичку, а й інші публікації е-журналу протягом трьох днів.

Організація діловодства у школі

Як організувати діловодство: читайте у тематичці від е-журналу «Практика управління закладом освіти»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді