Суперпропозиція для фахівців дошкільної та початкової освіти

Навчально-методичний посібник «Вчимося розповідати. Складання розповідей за серією сюжетних картин на основі літературних творів» можна придбати лише за півціни!

Дивовижно, як стимулює розвиток мовлення дитини яскрава ілюстрація до улюбленого літературного твору. Чимало педагогів вже переконалися в цьому, придбавши навчально-методичний посібник «Вчимося розповідати. Складання розповідей за серіями сюжетних картин на основі літературних творів», у якому подано унікальну методику навчання дітей розповідання за серією сюжетних картин.

Посібник містить 28 яскравих сюжетних картин, зібраних у 6 серій, які не залишать байдужою жодну дитину.

Є низка переконливих причин, чому його варто придбати. Ось лише три з них:

  • кожна серія картин унаочнює логічну структуру розповіді — початок—зв’язка—основна частина—кульмінація—розв’язка. Цей своєрідний візуальний план сприяє формуванню плавності, зв’язності й логічності мовлення дитини.
  • робота з серією сюжетних картин та низка завдань до кожної з них забезпечує динамізм процесу сприймання і розповідання, дає змогу підтримувати високий рівень зацікавленості, інтелектуальної та мовленнєвої активності дітей.
  • використання маловідомих дітям літературних творів як змістової, сюжетної основи серії сюжетних картин підтримує інтригу розвитку сюжету і готує дітей до виявлення глибинних смислів твору, забезпечує їх свідоме активне слухання та радість від упізнавання знайомого сюжету.

Яскраві сюжетні картини і чітко викладена методика роботи з ними дасть змогу навіть педагогу-початківцю легко навчити дітей складати логічну, послідовну розповідь і водночас підвищити свою фахову майстерність, освоївши унікальну за своєю простотою та ефективністю методику розвитку зв’язного мовлення дітей.

Важливо!

Навчально-методичний посібник «Вчимося розповідати» рекомендований Міністерством освіти і науки України для роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Посібник створили видатні науковці, лауреати Державної премії України:

  • Алла Богуш, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член Академії педагогічних наук України
  • Наталія Гавриш, доктор педагогічних наук, професор.

Щоб придбати посібник «Вчимося розповідати», завітайте до нашого магазину* або зателефонуйте за номером 044 586 5606 (або 0800 212 012, callback).

*Ціна на сайті вказана вже зі знижкою

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27857

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42300

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді