Розпочато реєстрацію шкіл для створення літніх англомовних таборів GoCamps

Сьогодні розпочато реєстрацію шкіл для участі у проекті GoCamps на літо 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України

GoCamps — це новий формат літнього табору з поглибленим вивченням англійської мови. Зокрема, у програмі табору:

  • метод проекту
  • ціннісний підхід від Несторівської групи
  • розвиток життєвих навичок
  • розвиток міжпредметних зв’язків
  • гейміфікація
  • занурення в мовне середовище
  • принцип автономії дитини.

Зареєструвавшись, необхідно виконати творче завдання «Запроси волонтера до своєї школи» у форматі відео чи презентації.

Представники ініціативи GoGlobal, Міністерства освіти і науки України, Британської ради та Посольства США в Україні оцінюватимуть креативне завдання, а також описи школи й населеного пункту українською та англійською мовами.

Заявки прийматимуть на сторінці проекту до 01.12.2016.

Окрім того, 25 жовтня відбудеться вебінар, під час якого можна буде поставити запитання щодо проекту.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич закликала всі навчальні заклади скористатися можливістю організувати літній табір GoCamps у співпраці з волонтерами з інших країн, а також ознайомити педагогів із новими компетентнісно-орієнтованими практиками.

«У нас дуже амбітна мета — охопити мовними таборами, в яких викладатимуть носії англійської мови, 100 тисяч дітей. Успішність нашого задуму також залежатиме від кількості іноземних волонтерів, що подадуть свої заявки та приїдуть до нашої країни,» — зауважила Міністр.

Перший англомовний табір GoCamps реалізовано влітку 2016 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді