Учителі фізкультури опановуватимуть методику навчання футболу

Інститути післядипломної педагогічної освіти мають передбачати у своїх планах курсову підготовку вчителів фізичної культури з методики навчання футболу. З таким проханням до ректорів (директорів) обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та Київського університету імені Б. Грінченка звернувся у листі від 11.08.2016 № 2.1/10-1911 Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Адже проведення курсової підготовки вчителів фізичної культури з методики навчання футболу в школі передбачено Договором про взаємодію Міністерства освіти і науки України та Федерації футболу України з розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах в 2013-2016 роках.

Інститут модернізації змісту освіти просить керівництво ІППО посприяти проведенню у 2016 році курсів, залучаючи регіональні федерації футболу, а також передбачити відповідне навчання у планах на 2017 рік.

Курсову підготовку вчителів фізичної культури з методики навчання футболу оплачує Федерація футболу України через регіональні федерації футболу.

Орієнтовна навчальна програма курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу схвалена науково-методичною комісією з післядипломної педагогічної освіти Науково-методичної Ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (лист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти від 07.05.2014 № 14.1/12-Г-669).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Протокол засідання атестаційної комісії

Сьогодні атестація педагогів відбувається відповідно до нової редакції Положення про атестацію педагогічних працівників. Згідно з цим Положенням, засідання атестаційної комісії оформляються протоколом. Хто за нього відповідає, які дані він повинен містити, як скласти Протокол засідання атестаційної комісії – читаємо далі.
23510

Атестаційний лист педагога

Перед керівником закладу освіти постає питання оформлення документації з атестації. А педагогу, що атестуєтесь, цікаво, за якими критеріями буде оцінюватися робота. Допоможемо розібратися з птанням Атестаційного листа у статті.
30402

Атестація педагогів: що нового

Як цьогоріч провести атестацію педагогів, якими нормативними документами керуватися та що врахувати – поради у статті.
166049

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді