Підготовлено посібник на допомогу практичним психологам і соціальним педагогам навчальних закладів

На допомогу практичним психологам та соціальним педагогам, які працюють в навчальних закладах з дітьми-вимушеними переселенцями зі Сходу України, розроблено практичний посібник «Психосоціальна допомога внутрішньо переміщеним дітям, їхнім батькам та сім’ям з дітьми зі Сходу України»

Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я» спільно з представництвом міжнародної організації «Право на здоров’я» (HealthRight International) розробили практичний посібник «Психосоціальна допомога внутрішньо переміщеним дітям, їхнім батькам та сім’ям з дітьми зі Сходу України».

Як зазначають у МОН України, видання містить чимало корисної інформації та порад щодо надання психосоціальної допомоги дітям та їх батькам з Луганської та Донецької областей. Для підготовки посібника його автори використали досвід України, який вже формується у відповідь на проблеми внутрішньо переміщених осіб, а також досвід Грузії і Боснії.

Електронну версію посібника можна переглянути на сайті МОН України у розділі «Психологічна служба» за посиланням, а також на сайті МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді