Завантажуйте безплатно довідник для дітей про правила користування інтернетом

Всесвітня мережа інтернет є невід’ємною частиною життя як дорослого, так і дитини. Однак не варто забувати, що у мережі дітей можуть підстерігати небезпеки. Саме тому дорослим важливо ознайомити дітей з правилами користування інтернетом.

Чудовим помічником у цьому стане науково-популярний путівник-довідник для дітей про правила користування інтернетом «Як не заблукати в павутині» Тетяни ЩЕРБАЧЕНКО (СТУС), який можна завантажити безплатно.

За словами книгознавця Наталі МАРЧЕНКО, «у шести розділах книги йдеться як про технічні питання існування Інтернет (сервер, браузер, провайдер, модем, bluetooth, wi-fi, QR-код тощо) та його змістове наповнення (пошуковці, торенти, обмінники, мережеві бібліотеки тощо), так і про засади «здорового способу існування» в мережі (тролі, боти, спам тощо) та морально-етичні та правові сторони її буття (авторське право, конфіденційність, веб-заробіток тощо)».

До того ж, інформацію подано з дотепними ілюстраціями Дмитра КУЗЬМЕНКА, що допоможе дітям легше зрозуміти суть.

Завантажити науково-популярний путівник-довідник для дітей «Як не заблукати в павутині» можна безплатно за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді