Передплачувати улюблені видання у редакції вигідно!

Друзі, ви ще не оформили передплату улюблених освітянських видань на II півріччя? Якщо ні, тоді рекомендуємо поквапитися, адже найближчим часом передплатна кампанія 2016 року завершується. Якщо з тих чи тих обставин ви не встигнете передплатити видання на пошті, це завжди можна зробити у редакції.

Редакційна передплата — це ВИГІДНА альтернатива передплаті на пошті!

Звернувшись у Цифрове видавництво Експертус, ви отримаєте низку ПЕРЕВАГ! Передплатна кампанія у нас не має часових обмежень. Ціна на видання нижча, а процес передплати та доставки надійніший.

Переваги редакційної передплати:

НАЙНИЖЧА ЦІНА

Ми працюємо без посередників, тож у редакції завжди найнижчі ціни!

НАДІЙНІСТЬ

Ми гарантуємо вам допомогу! У разі виникнення проблем з доставкою вам більше не доведеться вирішувати їх самостійно. Окрім того, що ми беремо на себе оплату витрат за доставку видань, ми відповідаємо за те, щоб ви своєчасно отримали їх!

ЕКОНОМІЯ ЧАСУ

Оформити передплату в редакції можна, не покидаючи робочого місця. І жодних довжелезних черг на пошті. Потрібно лише сплатити редакційний рахунок у банку. 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КОЖНОГО КЛІЄНТА

Передплатники редакції отримують цікаві індивідуальні пропозиції та подарунки.

МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ НОВІ Е-ЖУРНАЛИ

Ви можете стати передплатником електронних журналів «Практика управління дошкільним закладом» або «Практика управління закладом освіти». Ще не знайомі з нашими новими продуктами? Хутчіш читайте новину про переваги електронних журналів.

РЕТРОПЕРЕДПЛАТА

Цікавить певний номер улюбленого журналу, який ви не встигли передплатити? У редакції ви маєте можливість придбати номери видань, що вже вийшли друком!

З’явилося бажання скористатися перевагами редакційної передплати?

Телефонуйте: 0 44 586 56 06, callback 0 800 212 012 або ж робіть замовлення на нашому інтернет-магазині!

Ви переконаєтеся, що передплата у редакції — це не лише вигідно та зручно, а і ПРОСТО!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді