Незабаром стартує повторна додаткова сесія ЗНО для випускників шкіл Донбасу

З 2 до 9 липня 2016 року в містах Дніпро, Київ, Харків, Маріуполь, Слов’янськ, Сєвєродонецьк буде проведено повторну додаткову сесію ЗНО для окремих осіб, які проживають на неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Процедуру проведення повторної додаткової сесії врегульовано наказом МОН України «Про проведення в 2016 році повторної додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для окремих осіб, які проживають в Донецькій та Луганській областях або переселилися з них» від 07.06.2016 № 627.

Участь у повторній додатковій сесії зможуть узяти лише ті випускники 2016 року, які були зареєстровані для участі у ЗНО, але не змогли пройти тестування з відповідних навчальних предметів під час основної та додаткової сесій.

Повторну додаткову сесію буде проведено з української мови і літератури, математики, історії України, російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики.

Для участі в повторній додатковій сесії ЗНО особам необхідно до 21 червня 2016 року звернутися до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти з відповідною заявою в паперовому або електронному вигляді. У заяві необхідно зазначити бажання проходити тестування під час повторної додаткової сесії, а також місто: Дніпро, Київ, Харків, Маріуполь, Слов’янськ, Сєвєродонецьк, — на вибір учасника, де випускник хоче проходити зовнішнє незалежне оцінювання під час повторної додаткової сесії. До заяви слід додати копію сторінок паспорта громадянина України особи, яка реєструється, або одного з батьків (опікунів), де вказано відомості про реєстрацію місця проживання.

Графік проведення повторної сесії буде сформовано після надходження заяв від осіб, які проживають на неконтрольованих територіях або переселилися з них, і оприлюднено до 25 червня 2016 року. Запрошення-перепустки з адресами пунктів проведення повторної додаткової сесії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання до 29 червня 2016 року.

Результати повторної додаткової сесії ЗНО будуть оприлюднені до 16 липня 2016 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
129

Сексуальне насильство над дитиною в Інтернеті

Кожні 5 хвилин в інтернеті фіксується сторінка, що зображує сексуальне насильство над дитиною. Сексуальний контент в інтернеті потрапляє на очі дітям вже у віці шести років. Страшно? Незрозуміло? І це лише верхівка айсбергу. Завдання батьків і педагогів – убезпечити дітей від сексуального насильства в інтернеті. Зробити вам це допоможуть наші поради.
2544

Який вплив мають батьки на освітній процес

Чи можуть батьки втручатися в навчальну програму чи вимагати від учителів інших методик? Як бути вчителеві, якщо він зіткнувся з батьками, які не достатньо обізнані з особливостями навчального процесу, але хочуть активного на нього впливати?
14040

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді