Вебінар «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації»

Переглядайте вебінар за темою «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації».

Шановні передплатники!

Переглядайте БЕЗПЛАТНИЙ вебінар за темою «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації».

Початок 8 червня 2016 року о 13:30.

Для перегляду перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть ПІБ, електронну адресу та код і натисніть кнопку «Приєднатися».

Нагадуємо, що код вебінару «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації» розміщений у останніх номерах журналів «Практика управління закладом освіти», «Практика управління дошкільним закладом», «Практичний психолог: Дитячий садок», «Вихователь-методист дошкільного закладу», «Заступник директора школи», «Музичний керівник» та «Методична скарбничка вихователя».

Бажаємо приємного перегляду!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Якщо в групі новенька дитина

У ваш дитсадок завітало багато дітей з числа внутрішньо переміщених або на час оздоровчого періоду. Для них все не так, як удома: суворіший розпорядок дня, незнайомі дорослі й діти, незвичні вимоги. Але головна відмінність — розлучення з мамою. Усе це може викликати в дитини напруження і навіть тривожність.
4103

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1769

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді