Підготовка тренерів для викладання курсу «Вчимося жити разом»

У Києві відбувся тренінг для регіональних тренерів «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в основній і старшій школі.

Цей тренінг — одна з акцій проекту «Вчимося жити разом», який ініціювало представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та підтримала Служба Європейської Комісії з гуманітарної допомоги та громадянського захисту (ЕСНО) в межах ініціативи «Діти миру», що спрямована на освітні проекти у зонах конфлікту.

Під час тренінгу фахівці ГО «Дитячий фонд «Здоров’я через освіту» підготували 30 тренерів з Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Донецької, Луганської областей.

Учасники тренінгу ознайомилися з методикою підготовки педагогів для викладання курсу «Вчимося жити разом», з комплектом навчальних матеріалів за курсом та вимогами до тренінгової підготовки, а також випробували себе в ролі тренера. Уже цього літа тренери навчатимуть методики викладання курсу вчителів базових навчальних закладів своєї області, а у новому навчальному році підготовлені вчителі навчатимуть учнів.

У травні та червні пройдуть тренінги з підготовки обласних тренерів для початкової та дошкільної освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді