Держзамовлення з підручників для 1-го класу виконано

Доставка видрукуваних підручників до обласних книжкових баз триває. Нові підручники пройшли ретельну наукову, педагогічну та психологічну експертизу ― над ними працювали фахівці, а також освітяни-практики та психологи.

Держзамовлення з видання підручників для учнів 1 класу загальноосвітніх навчальних закладів виконано, половину накладу вже доставлено до областей.

Про це повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

Надруковано 58 назв підручників загальним накладом 4 мільйонів 340 тисяч примірників, зокрема: для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з українською та російською мовами навчання, а також для першокласників, які навчатимуться іншими мовами національних меншин.

Доставка видрукуваних підручників до обласних книжкових баз триває. За даними регіональних управлінь освіти, станом на 16 липня, до областей доставлено більше 2 млн підручників.

Як повідомлялося раніше, у червні міністр освіти запевнив, що повні комплекти підручників для першокласників школи отримають на початку серпня.

Також Дмитро Табачник сказав, що нові підручники пройшли ретельну наукову, педагогічну та психологічну експертизу ― над ними працювали фахівці, а також освітяни-практики та психологи. «Крім того, кожен підручник, який пройшов конкурсний відбір, згодом пройшов і апробацію у педагогів-практиків», ― зазначив міністр.

Цього року на фінансування програми видання навчальної літератури передбачено понад 230 мільйонів гривень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді