Держзамовлення з підручників для 1-го класу виконано

Доставка видрукуваних підручників до обласних книжкових баз триває. Нові підручники пройшли ретельну наукову, педагогічну та психологічну експертизу ― над ними працювали фахівці, а також освітяни-практики та психологи.

Держзамовлення з видання підручників для учнів 1 класу загальноосвітніх навчальних закладів виконано, половину накладу вже доставлено до областей.

Про це повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

Надруковано 58 назв підручників загальним накладом 4 мільйонів 340 тисяч примірників, зокрема: для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з українською та російською мовами навчання, а також для першокласників, які навчатимуться іншими мовами національних меншин.

Доставка видрукуваних підручників до обласних книжкових баз триває. За даними регіональних управлінь освіти, станом на 16 липня, до областей доставлено більше 2 млн підручників.

Як повідомлялося раніше, у червні міністр освіти запевнив, що повні комплекти підручників для першокласників школи отримають на початку серпня.

Також Дмитро Табачник сказав, що нові підручники пройшли ретельну наукову, педагогічну та психологічну експертизу ― над ними працювали фахівці, а також освітяни-практики та психологи. «Крім того, кожен підручник, який пройшов конкурсний відбір, згодом пройшов і апробацію у педагогів-практиків», ― зазначив міністр.

Цього року на фінансування програми видання навчальної літератури передбачено понад 230 мільйонів гривень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді