Форум для батьків та дітей відбудеться у вересні в столиці

У Форумі візьмуть участь 250 делегатів ― представники органів управління освітою, батьківської громадськості, голови піклувальних рад, лідери учнівського самоврядування, педагогічні працівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів ― із 27 регіонів України.

Всеукраїнський Форум «Батьки і діти» відбудеться у Києві в Київському міському Будинку вчителя 7 вересня 2012 року.

Форум проведуть із метою розвитку державно-громадського управління освітою, посилення взаємодії між батьківською, учнівською та педагогічною громадськістю України.

У Форумі візьмуть участь 250 делегатів (представники органів управління освітою, батьківської громадськості, голови піклувальних рад, лідери учнівського самоврядування, педагогічні працівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів) із 27 регіонів України.

Організатори обіцяють, що на Форумі особлива увага приділятиметься питанням формування позитивних якостей підростаючого покоління, надання  пріоритету сім’ї у вихованні дітей, налагодження дієвого контролю громадськості за дотриманням моральних норм у діяльності засобів масової інформації з метою протидії поширенню алкоголю, наркоманії, злочинності у дитячому середовищі тощо.

Всеукраїнський форум «Батьки і діти» ― це унікальна можливість для лідерів учнівського самоврядування, батьків, посадовців та педагогів зустрітися з метою обговорення спільних дій з ефективної взаємодії у питаннях навчання і виховання дітей. Також це чудова нагода для педагогів відчути підтримку батьків у вирішенні проблем сучасної школи та обговорити з ними спільні проекти, Одним з таких проектів буде Концепція сімейного виховання в системі освіти України «Щаслива родина» на 2013-2022 роки, яка розміщена на веб-сайті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти в розділі «Громадське обговорення».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді