Кращу книгу України відтепер визначатимуть щороку

Усеукраїнський конкурс «Краща книга України» відтепер конкурс проводитиметься щорічно. Твори для участі будуть розділені за номінаціями: «Моя країна», «Життя славетних», «Світ дитинства», «Арт-книжка», «Проза», «Поезія».

Держкомтелерадіо України затвердив Положення про Всеукраїнський конкурс «Краща книга України»: відтепер конкурс проводитиметься щорічно.

Про це повідомили у прес-службі Державного комітету телебачення і радіомовлення.

Конкурс проводитиметься щорічно, а подані до 30 серпня на адресу Держкомтелерадіо України екземпляри видань розглядатимуться у номінаціях «Моя країна», «Життя славетних», «Світ дитинства», «Арт-книжка», «Проза», «Поезія».

Журі оцінюватиме зміст книги, рівень її редакційно-видавничої підготовки, оригінальність дизайнерського рішення, суспільну та професійну значущість видання тощо. Результати конкурсу будуть оголошуватися в рамках проведення Київської міжнародної книжкової виставки «Книжкові контракти».

Видання, визнані «Кращою книгою України», представлятимуться на міжнародних виставках.

Довідка. Книжкові видання на конкурс і матеріали до них із зазначенням «Всеукраїнський конкурс «Краща книга України» необхідно направити до 30 серпня на адресу Держкомтелерадіо України (01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2; контактний телефон ― 278-82-27). Анотації до видань та довідки про авторів прохання надсилати в електронному вигляді на адресу: [email protected].

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді