Перший музей сім’ї та родоводу створять у Києві

У музеї у тимчасове користування прийматимуть старовинні речі київських родин (фото або фотоальбоми, весільне вбрання та старі весільні рушники, побутові речі, листи чи листівки) та будь-яку інформацію, що стосується історії роду (цікаві або незвичайні історії, розповіді про сімейні традиції, копії цікавих документів та родоводів).

У Києві на базі Центру у справах сім’ї та жінок створять перший у світі музей сім’ї та родоводу.

Про це повідомили у Шевченківській районній державній адміністрації, передала прес-служба КМДА.

Головну мету створення музею вбачають у пропагуванні сімейних цінностей, сприянні розвитку духовно і фізично здорової родини, а також підвищенні визначальної ролі сім’ї в житті суспільства, зазначають у центрі.

Діяльність музею буде здійснюватись у двох напрямах: дослідному та експозиційно-виставковому.

«Перший напрям передбачає дослідження інформації про трансформацію сучасної сім’ї в Україні та світі, відновлення найбільш повного родоводу кожної родини. Другий ― це експозиція, яка складатиметься з найрізноманітніших старовинних родинних речей», ― повідомила директор Центру у справах сім’ї та жінок Людмила Лєбєдєва.

Організатори у активному пошуку експонатів, тож запрошують усіх охочих долучитися до роботи. У музеї у тимчасове користування прийматимуть старовинні речі київських родин (фото або фотоальбоми, весільне вбрання та старі весільні рушники, побутові речі, листи чи листівки) та будь-яку інформацію, що стосується історії роду (цікаві або незвичайні історії, розповіді про сімейні традиції, копії цікавих документів та родоводів).

Збереження наданих реліквій на час експозиції гарантується.

Отримати додаткову інформацію або надати матеріали можна безпосередньо у Центрі у справах сім’ї та жінок Шевченківського району за адресою: вул. Олени Теліги, 43. Контактні телефони: 440-46-22, 440-62-49.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді