Перший музей сім’ї та родоводу створять у Києві

У музеї у тимчасове користування прийматимуть старовинні речі київських родин (фото або фотоальбоми, весільне вбрання та старі весільні рушники, побутові речі, листи чи листівки) та будь-яку інформацію, що стосується історії роду (цікаві або незвичайні історії, розповіді про сімейні традиції, копії цікавих документів та родоводів).

У Києві на базі Центру у справах сім’ї та жінок створять перший у світі музей сім’ї та родоводу.

Про це повідомили у Шевченківській районній державній адміністрації, передала прес-служба КМДА.

Головну мету створення музею вбачають у пропагуванні сімейних цінностей, сприянні розвитку духовно і фізично здорової родини, а також підвищенні визначальної ролі сім’ї в житті суспільства, зазначають у центрі.

Діяльність музею буде здійснюватись у двох напрямах: дослідному та експозиційно-виставковому.

«Перший напрям передбачає дослідження інформації про трансформацію сучасної сім’ї в Україні та світі, відновлення найбільш повного родоводу кожної родини. Другий ― це експозиція, яка складатиметься з найрізноманітніших старовинних родинних речей», ― повідомила директор Центру у справах сім’ї та жінок Людмила Лєбєдєва.

Організатори у активному пошуку експонатів, тож запрошують усіх охочих долучитися до роботи. У музеї у тимчасове користування прийматимуть старовинні речі київських родин (фото або фотоальбоми, весільне вбрання та старі весільні рушники, побутові речі, листи чи листівки) та будь-яку інформацію, що стосується історії роду (цікаві або незвичайні історії, розповіді про сімейні традиції, копії цікавих документів та родоводів).

Збереження наданих реліквій на час експозиції гарантується.

Отримати додаткову інформацію або надати матеріали можна безпосередньо у Центрі у справах сім’ї та жінок Шевченківського району за адресою: вул. Олени Теліги, 43. Контактні телефони: 440-46-22, 440-62-49.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді