Талісман київської фан-зони ЄВРО-2012 кнур Фунтік знайшов свою домівку

Улюбленець київської фан-зони кнур Фунтік почувається добре. Він мешкає у просторому вольєрі з власним душем і зручним підходом для відвідувачів, тут він постійно перебуває на свіжому повітрі та гарно харчується.

Господар Фунтіка Олег Катков визначився, де житиме його підопічний після ЄВРО-2012.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

Стало відомо, що Талісман офіційної фан-зони Києва мешкатиме на Ясногородській страусиній фермі, що розташована на відстані 30 км від столиці.

Після завершення карантину, ветеринари дозволили перевезти  Фунтіка на місце його подальшого утримання. Тепер кожен бажаючий може відвідати кнура-віщуна та підгодувати його спеціальними кормами, а також зробити фото на згадку.

«Улюбленець київської фан-зони кнур Фунтік почувається добре. Кнур мешкає у просторому вольєрі з власним душем і зручним підходом для відвідувачів, тут він постійно перебуває на свіжому повітрі, гарно харчується, має постійний ветеринарний догляд та користується неабиякою увагою гостей ферми», ― розповів господар Ясногородської страусиної ферми Сергій Радченко. 

Довідка. Ясногородська страусина ферма ―  перша українська племінна страусина ферма. Створена у квітні 2001 року. Територія основного поля ферми займає близько двох десятків гектарів, а під вирощування кормів відведено шістдесят. На території ферми створений контактний міні-зоопарк, де живуть верблюд, ослики, козенята, вівці, свинки, кролики, морські свинки, качки, кури, павичи, фазани та інша птиця. З усіма тваринами можна вільно «спілкуватися», а також годувати.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді