Киян вчитимуть економити тепло з дитинства

Мета проекту ― виховати відповідального і свідомого майбутнього споживача. У результаті навчання слухачі факультативу самостійно проведуть нескладні енергоаудити шкіл.

Для учнів 6-8 класів столичних шкіл впровадять факультатив із збереження тепла.

Про пілотний проект із впровадження уроку «Про теплопостачання та теплозбереження для майбутнього споживача» розповів начальник Головного управління енергетики, енергозбереження та енергоефективності В’ячеслав Лісовик, передала прес-служба КМДА.

«Мета проекту ― виховати відповідального і свідомого майбутнього споживача. У результаті навчання слухачі факультативу самостійно проведуть нескладні енергоаудити шкіл. Результат проекту ― визначити школу-переможницю та впровадити у ній проектні пропозиції учнів», ― зазначив В’ячеслав Лісовик.

Нагадаємо, що упродовж 2011 року до оперативного моніторингу енергоспоживання було підключено близько 400 закладів освіти. Ці установи систематично надають інформацію щодо споживання теплової електроенергії, холодної та гарячої води.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді