Кількість місць у дитсадках Криму збільшилась на тисячу

У поточному році відкрито додатково 14 дитячих груп в Євпаторії, Феодосії, Джанкойському, Сакському, Красногвардійському та Первомайському районах. До кінця року планується відкрити ще 12 груп.

У цьому навчальному році в Криму кількість місць у дитячих дошкільних навчальних закладах збільшилася на 1038.

Про це повідомила міністр освіти і науки, молоді та спорту АРК Віталіна Дзоз, передала прес-служба Ради міністрів Криму.

«У цьому році ми приділили особливу увагу підготовці до нового навчального року дитячих навчальних закладів. Перед міністерством поставлено завдання ― до максимуму довести охоплення дітей дошкільного віку освітою, ми поетапно виконуємо це завдання», ― зазначила міністр.

Так, за її словами, в поточному році відновлено роботу дитячого садка № 78 «Дзвіночок» в Сімферополі, дитячих дошкільних закладів у селі Садове Нижньогірського району (150 місць), в Білогірську (50 місць), в селищі Гвардійське Сімферопольського району (100 місць) і т.д.

У поточному році відкрито додатково 14 дитячих груп в Євпаторії, Феодосії, Джанкойському, Сакському, Красногвардійському та Первомайському районах. До кінця року планується відкрити ще 12 груп, а також завершити ремонтно-відновні роботи в дитячому садку на вулиці Валдайській в Сімферополі.

29 серпня в Сімферополі після реконструкції відкрили дитячий садок № 78 «Дзвіночок». 

У даний час ведеться реконструкція дитячого садка на вулиці Валдайській у Сімферополі і будівництво трьох дитсадків в мікрорайонах Заміський, Біле, Мар'їно. На завершальному етапі знаходиться будівництво дитячого садка на вулиці Самокиша.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді