Азаров хоче, щоб у школах проводили медичні огляди щорічно

Глава уряду доручив Міністерству освіти і науки, молоді та спорту разом з Міністерством охорони здоров’я вивчити питання щорічних медичних оглядів у школах і не пізніше, як за місяць, подати на розгляд уряду узгоджені пропозиції.

Уряд дав доручення вивчити питання проведення щорічних медичних оглядів у школах. На виконання завдання відведено місяць.

Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив під час засідання Кабінету Міністрів України 5 вересня, передала прес-служба КМУ.

Прем’єр-міністр повідомив, що під час спілкування з членами батьківського комітету однієї з столичних шкіл постало питання проведення диспансеризації дітей.

«Батьки хочуть, щоб ми повернули періодичну обов’язкову диспансеризацію безпосередньо в школах», ­ ― зазначив Микола Азаров.

Глава уряду доручив Міністерству освіти і науки, молоді та спорту разом з Міністерством охорони здоров’я вивчити це питання і не пізніше, як за місяць, подати на розгляд уряду узгоджені пропозиції.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді