Сьогоднішнє онлайн-засідання для заступників директорів шкіл завершене. Чекаємо наступного!

Дуже дякуємо Вам, шановні освітяни, за активність та участь у обговоренні! Чекайте на повідомлення про дату та тему наступного онлайн-засідання для заступників директорів шкіл на порталі «Педрада»!

Сьогодні, 28 вересня 2012, на порталі «Педрада» відбулося онлайн-засідання ― «Ранкова кава із заступником директора школи».

Цього разу на обговорення були винесенні такі питання як:

•   Закон України «Про охорону праці» від 14 жовтня 1992 р. (із змінами і доповненнями)

•   Наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і навчальних закладах» від 01.08.2001 № 563 (із змінами).

Освітяни активно брали участь у обговоренні та ставили багато запитань. Серед них такі:

― Чи є визначена кількість проведення бесід з охорони праці і техніки безпеки, які заносяться до класного журналу у розділ «Облік проведення бесід,  інструктажів, заходів з безпеки життєдіяльності»?

― Відповідно нормативних документів на розслідування нещасного випадку комісії дається три дні. Чи враховуються при цьому вихідні дні субота і неділя при умові 5-денного режиму роботи навчального закладу?

― Чи розроблені Типові інструкції з ТБ та охорони праці для педагогічних працівників?

― Чи розроблені Типові інструкції з ТБ та охорони праці для педагогічних працівників? Та ін..

Компетентні відповіді на ці та інші запитання давали:  головний редактор журналу «Заступник директора школи» Олена Святенко та  голова правління ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», головний редактор журналу «Практика управління дошкільним закладом» Ніна Омельяненко.

Дуже дякуємо Вам, шановні освітяни, за активність та участь у обговоренні! Чекайте на повідомлення про дату та тему наступного онлайн-засідання для заступників директорів шкіл на порталі «Педрада»!

Ознайомитися із тематиками обговорення можна тут (натискайте на сторінки внизу та дивіться всі  всі повідомлення у хронологічному порядку).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді