Школярів початкових класів учитимуть безпечному користуванню газовими приладами у побуті

Упродовж перших тематичних занять з безпеки фахівці за допомогою спеціального макета наочно продемонстрували дітям наслідки вибуху побутового газу у багатоквартирному будинку. Крім того, співробітники «Київгазу» розповіли про правила безпечного користування газовими приладами, а також цікаві факти про природний газ і про те, яких дій необхідно вжити у разі, якщо є підозра на витік газу.

У рамках підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період ПАТ «Київгаз» розпочало інформаційно-навчальну програму з безпеки користування газовими приладами в побуті в початкових класах.

Так, упродовж перших тематичних занять з безпеки фахівці за допомогою спеціального макета наочно продемонстрували дітям наслідки вибуху побутового газу у багатоквартирному будинку. Крім того, співробітники «Київгазу» розповіли про правила безпечного користування газовими приладами, а також цікаві факти про природний газ і про те, яких дій необхідно вжити у разі, якщо є підозра на витік газу.

Під час уроку фахівці роздали дітям об’ємні наліпки з контактною інформацією аварійної служби «104» компанії «Київгаз», листівки та плакати з переліком «Правил поведінки з побутовим газом», викладених у легкій віршованій формі. Наприкінці заходу ― провели захоплюючу вікторину «Уроки безпеки», щоб в ігровій формі перевірити, як школярі засвоїли нові для них знання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді