Київські школярі скоро підуть на канікули

Традиційно на канікулах усі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста відкриті для школярів. У режимі канікулярного часу працюють гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста.

З 25 по 31 жовтня 2012 року в загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва ― осінні канікули.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління управління освіти і науки у м. Києві.

Це визначено гідно з внесеними змінами до п. 1.1.2. наказу Головного управління освіти і науки від 20.06.12 № 185 «Про структуру 2012/2013 навчального року та організацію навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва». (Про внесення змін до наказу Головного управління освіти і науки від 20.06.12 № 185 «Про структуру 2012/2013 навчального року та організацію навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва»).

Традиційно на канікулах усі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста відкриті для школярів. У режимі канікулярного часу працюють гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста. Позашкільні навчальні заклади організовують на канікулах районні та міські масові заходи для школярів: концерти, фестивалі, спортивні змагання, конкурси ерудитів, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості тощо.

У Київському Палаці дітей та юнацтва протягом канікул відбудуться:

― 25-31 жовтня ― виставка творчих робіт вихованців студій образотворчого мистецтва «Слава визволителям» до Дня визволення України та Дня визволення міста Києва від фашистських загарбників;

― 27 жовтня ― ІІ міський фестиваль витинанки та ляльки-мотанки;

― 27-28 жовтня ― ХІІ міський фестиваль музичних колективів навчальних закладів міста Києва «Золота осінь» (у програмі фестивалю - конкурсу: 27 жовтня о 12.00 ― концерт інструментальних ансамблів; 28 жовтня о 12.00 – звітний концерт народного художнього колективу естрадно-духового оркестру «Юність» Київського Палацу дітей та юнацтва;  концерт естрадних та духових оркестрів; урочиста церемонія нагородження);

― 30-31 жовтня ― вистави для учнів 1-6 класів «Таємниці чарівного лісу».

Дитячо-юнацькі спортивні школи та Київський спортивний ліцей-інтернат забезпечують виїзд юних спортсменів на всеукраїнські та міжнародні змагання згідно з календарними планами спортивно-масових заходів.

Лідери учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста проводять на канікулах зустрічі, наради, семінари, школи управлінської майстерності тощо.

Організовані зустрічі школярів Києва з однолітками сільських шкіл відповідно до наказу Головного управління освіти і науки про партнерство з сільськими школами.

Організовуються також для школярів закордонні подорожі в рамках співпраці з однолітками зарубіжжя та участі в міжнародних фестивалях, змаганнях, конкурсах. Зокрема, хорова капела «Дзвіночок» Київського Палацу дітей та юнацтва виїжджає в Нідерланди на Міжнародний хоровий фестиваль.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді