V-й Всеукраїнський конкурс листа «Квіти – мої діти» стартував

Музей залишає за собою право оприлюднювати кращі матеріали в своїх програмах. Термін подачі конкурсних листів ― до 20 листопада, ц. р. Наприкінці листопада журі визначить переможця. Переможці конкурсу отримають пам’ятні подарунки.

Національний музей українського народного декоративного мистецтва  до 112-ої річниці від дня народження видатної художниці України Катерини Василівни Білокур оголосив V-й Всеукраїнський конкурс листа «Квіти – мої діти».

Про це повідомили у прес-службі музею.

«Лист має бути присвячений життєвому і творчому шляху Катерини Василівни Білокур; оригінальний, настроєвого характеру, невеликий за обсягом, мати довільну композицію з індивідуальними думками та враженнями, без претензії на вичерпне і визначальне трактування теми. Вирізнятися образністю, афористичністю, використанням свіжих метафор, нових поетичних образів, написаний українською мовою», ― йдеться в умовах конкурсу.

Як пояснили у музеї, автор, який хоче взяти участь у конкурсі, має вказати прізвище, ім’я, по батькові,  повну адресу та контактний телефон.

Музей залишає за собою право оприлюднювати кращі матеріали в своїх програмах.

Термін подачі конкурсних листів  ―  до 20 листопада, ц. р. Наприкінці листопада журі визначить переможця. Переможці конкурсу отримають  пам’ятні подарунки: за І місце ― репродукцію картини К.Білокур, виконану на полотні; за ІІ та ІІІ місця ― книги Миколи Кагарлицького «Листами, мов зорею, засвітилася» та запрошення на 2 особи на вечір пам’яті Катерини Білокур, який відбудеться в приміщенні музею 7 грудня 2012.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді