Працівники позашкільних навчальних закладів проти створення сертифікаційних центрів

На сайті Верховної Ради України зареєстровано петицію Всеукраїнської ради директорів шкіл естетичного виховання з проханням не приймати законопроект «Про освіту», що передбачає створення сертифікаційних центрів, які будуть надавати дозвіл педагогічним працівникам позашкільної освіти на здійснення педагогічної діяльності

На сайті Верховної Ради України зареєстровано петицію Всеукраїнської ради директорів шкіл естетичного виховання з проханням не приймати законопроект «Про освіту», що передбачає створення сертифікаційних центрів, які будуть надавати дозвіл педагогічним працівникам позашкільної освіти на здійснення педагогічної діяльності.

Зокрема, автор петиції, Голова Всеукраїнської ради директорів шкіл естетичного виховання Олександр Шаліт, наголошує на тому, що запровадження сертифікаційних центрів, які будуть надавати дозвіл педагогічним працівникам позашкільної освіти на здійснення педагогічної діяльності, "зруйнує всю систему закладів дитячого позашкільного виховання".

У петиції також висловлено прохання залучити до розробки цього законопроекту фахівців, які працюють в позашкільних навчальних закладах.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді