Незабаром побачить світ журнал «Практичний психолог: Дитячий садок»

Вийшов друком квітневий номер щомісячного спеціалізованого журналу «Практичний психолог: Дитячий садок». Тема номера — «Психологічна культура керівника дитячого садка».

У свіжому квітневому номері журналу широко висвітлена тема «Психологічна культура керівника дитячого садка».

Окрім того, у статті «Особливості формування соціальної впевненості дитини» запропонована модель успішної соціалізації дитини, що стане в пригоді тим практичним психологам, які прагнуть управляти соціальною ситуацією розвитку дитини в освітньому просторі свого закладу.

П’ятий рік життя — період активного формування в дитини власне пізнавальної діяльності, зокрема її мотиваційного та операційного компонентів. Це час, коли розвивається активний інтерес дитини до предметів і явищ навколишнього світу, коли вона стає допитливою. Про цей важливий період життя дошкільника читайте в статті «Дитина п’ятого року життя: психологічний портрет»

Яким має бути кабінет практичного психолога? Розгорнуту відповідь на це запитання ви знайдете у свіжому номері журналу «Практичний психолог: Дитячий садок».

Усе це та багато іншої важливої, корисної та актуальної інформації дізнавайтеся зі сторінок щомісячного спеціалізованого журналу «Практичний психолог: Дитячий садок».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді