Презентація робіт учасників Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі 17 квітня 2013 р. презентуватиме роботи школярів і студентів  — учасників Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». 

Визначено переможців Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», який проводить Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі за участі Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки України та Київського університету імені Бориса Грінченка.

Як повідомляє Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі, даний конкурс проводиться втретє. Учасники представили всі регіони України. Вони продемонстрували почуття високої відповідальності та прагнення жити у моральному суспільстві.

Загальна кількість робіт, представлених на конкурс, — 2183, із них найбільше надійшло із Запорізької (243), Донецької (217), Хмельницької (152), Дніпропетровської (130), Рівненської (113), Сумської (113) та Чернігівської (111) областей, а також із м. Києва (108).

Головою Національної комісії ініційоване нагородження почесними грамотами і подяками начальників управлінь освіти обласних державних адміністрацій, які найбільше доклали зусиль до популяризації моральних вчинків дітей та їх висвітлення у творчих звітах за результатами проектів.

Під час заходу також відбудеться презентація музичних творів для дітей дошкільного і шкільного віку, написаних Народним артистом України, композитором О.Й. Злотником. У дві збірки – «Сонячна муза» та «Райдужні ноти» увійшли пісні на слова відомих українських композиторів – Ю. Рибчинського, О. Вратарьова, В. Крищенка, Л. Ямкового та інших.

Презентація відбудеться 17 квітня о 16.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства „УКРІНФОРМ” за адресою м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді