На Сумщині діє програма «Дитячі меблі Лебединщини»

У Сумській області реалізовується регіональна програма, спрямована на забезпечення освітніх закладів дитячими меблями. Її здійснення планується до 2015 року.

Сумщина вирішує проблему забезпечення освітніх закладів регіону дитячими меблями.

В області діє спеціальна програма «Дитячі меблі Лебединщини». Її здійснення планується до 2015 року.

Вже на сьогодні дитячими меблями забезпечили низку сільських закладів освіти, про що повідомила начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Дудченко.

Зокрема, за кошти обласного бюджету було придбано 5 комплектів дитячих меблів (5 столів та 20 стільців) на суму 5,5 тис. грн. для Межирицького  дитячого дошкільного закладу «Берізка», по 5 шаф для роздягальні для Бишкінського та Московськобобрицького НВК на загальну суму 12,5 тис. грн. За кошти Рябушківської сільської ради для дошкільників місцевого навчального закладу придбано 10 двохярусних ліжок, 11 столів, 36 стільців на суму 19,8 тис. грн.

Програма забезпечила Василівський ясла-сад  «Дзвіночок» дитячими меблями на суму 11,5 тис. грн.; за рахунок позабюджетних надходжень — Будильський НВК (на 4,0 тис. грн.), Павленківський НВК (на 1,1 тис. грн.), Межиріцький ДНЗ «Берізка» (на 8,0 тис. грн.).

Виконання зазначених заходів програми дозволило забезпечити дошкільні навчальні заклади меблями, які відповідають віковим параметрам дітей та гігієнічним вимогам. Це сприяє створенню належних умов для виховання дітей у дошкільних навчальних закладах.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді